Falla Plaza Garcia Morato - Yecla

  • Augmenta el tamany de la font
  • Tamany de la font per defecte
  • Disminuix el tamany de la font
Noticies

Fogueres 2012

Correu electrònic Imprimix PDF

La Comissio de la Falla Plaça Garcia Morato-Yecla fa publica la seua alegria pel 3er Premi de Categoria Especial de les Fogueres 2012 conseguit pel nostre amic i artiste Vicent Martinez i Aparici, per a la Foguera Altozano. Tambe celebrem el 4rt Premi en Categoria 1 per a la Foguera Passeig de Gomiz. La nostra 'representacio' en Alacant no acaba ahí, destacant el magnific treball dels nostres amics i artistes de la nostra Falla Infantil, els Germans Tomillo, Rebeca i Carlos, per a la Foguera Infantil Carolines Baixes.

Llegir més...
 

Nomenaments per a l'eixercici 2013

Correu electrònic Imprimix PDF

El passat divendres 8 de juny de 2012 i en Junta General Extraordinaria, tinguerem l'oportunitat de assistir a un fet insolit:

Convocada la Junta per a Nomenar a la Fallera Major Infantil 2013, tinguerem que ampliar l'ordre del dia per a també Nomenar i aixina omplir al complet el Quadro d'Honor de la Falla per al l'eixercici 2013.

Per sorpresa per a la comissió i per a les propies candidates i candidat, assistirem a una nit especial. Ningú es podria esperar el resultat final que, al final quedava de la següent manera.

Llegir més...
 

Plaça de la Llengua Valenciana

Correu electrònic Imprimix PDF

La Comissio de la Falla Plaça Garcia  Morato-Yecla ha acordat adherir-se a l'iniciativa de Carles Recio i Lluís Fornés, el Sifoner, de propondre a l'Ajuntament de Valencia per a que el nom de la futura plaça que hui es un aparcament entre el carrer Russafa i el passage Doctor Serra, es denomine de la Llengua Valenciana.
A banda del nostre sentiment, complim tambe el nostre Regim Intern quan diu, en l'articul 1.1, que: 'Tota activitat de la nostra Comissio, com tota activitat fallera, es conseqüencia del desig d'arreplegar i continuar les tradicions valencianes. No entenem, puix, nostra activitat, com merament festiva. Per lo tant, declarem el nostre compromis en la cultura valenciana, de qui la seua personalitat diferenciada nos sembla indiscutible i de la que el seu principal exponent es la Llengua Valenciana.'

 

 

Excursio a Gestalgar

Correu electrònic Imprimix PDF

Comencem en les activitats. Mos posem en marcha i que millor que anar-mos tots d'excursio. El proxim dia 2 de Juny mos anem a Gestalgar. Eixirém enjorn, a les 9 del mati, i cada un se porta el seu almorzar, dinar, beguda etc. Portar-vos sabatilles per a caminar ya que realisarém una menuda ruta junta al llit de riu Turia, apta per a tots els nivells. Per a els que no vullguen caminar, s'organisaran partides de truc, parchis , etc.  Ah!! agarreu el banyador puix estarem junt a una bassa natural i mos podrem banyar si el temps ho permet. Per la vesprada, despres del resopó i quan mos cansem de tornada a Valencia.

Llegir més...
 

Artistes fallers per a l'exercici 2013

Correu electrònic Imprimix PDF

ARTISTES FALLERS PER A L'EIXERCICI 2013

Tenim l'enorme satisfaccio d'anunciar que Vicente Martínez Aparici (com artista de la Falla Gran) i els Germans Tomillo (com artistes de la Falla Infantil) han renovat a la Falla Plaça Garcia Morato - Yecla per a plantar els seus monuments en Març de 2013.

 

Llegir més...
 


Pàgina 1 de 2

ValenciàEspañol (spanish formal Internacional)

Calendari d'events

loader

Atres webs

Banner